New Camera

 

Today I went to hochschule just for walking around with my lover. He has something to do with Fr. Rieke and Im trying to use my new camera :D Did I tell you that my old camera is broke and I bought a new camera? My Canon 450D has just arrived to my place yesterday :D I bought it from here, the price is same with livingcost in German for 2 months, it's the most expensive thing I got (after my macbook), I hope I can return the money in this summer holiday by working as a part timer.
Im going to Sherin place this weekend, I can't wait till it come. I was planning this Thursday, but there's no cheap ticket at the day, so we decided to use Wochenende Ticket. Ohhhhhhhhhhhhhh, leaving Wismar, new camera, nice friend :D Perfect holiday!
And check out the photos that I already made! (here) Comment and note are really welcome!

9 comments:

::my twisted mind:: said...

merah..sini dong..godain eyke.hehhe..suit..suit..baju merah nya keren banget,,tya memang paling pandai berfashion.. :)

ChenTya said...

ah ah ah jadi malu eykeeeeeeeeeeee...............

uthie said...

ah ty, EOS 450 D?
MAU MAU MAU MAU!

brapaan sih kalo dirupiahin?
*mupeng*
*btw, saya sudah lama sekali nda megang SLR (pinjeman) :p

ChenTya said...

iYAAAAAAAAAAAAA INI IMPIAN 3 TAHUN BARU TERPENUHI NIHHHHHH.. BIASANYA JG MEGANG SLR (PINJEMAN) ;P

pinkylotta said...

tyaaaaa!!!!!
450Dnyaaaa pengeeeeeeennnnnnn!!
*nangis jejeritan blom mampu beli..

ijk jadi bingung beli 450D ato Sony A300!! hahahahaa..

raddie said...

nyusss....mati satu tumbuh seribu. saat saya baru jual kamera, dia beli kamera baru...:(

Anonymous said...

hai,met kenal ya,gue mau nanya,sewa kamar sebulan d wismar berapa ya?rencana tahun ini gue k wismar,danke

ChenTya said...

hai met kenal jg,

kalo sewa kamar harganya tergantung, dimulai dari 170an sampai 220an kalo di dorm na. kalo wohnung biasanya 220an bisa share.. tergantung deh pokoknya!

kapan mw ke wismar? may I know your identity?

muma said...

panggil aja aku muma,rencana k wismar 1 septmber,ada ga ya tmen kmu yg mau share kamar?ato mngkin bs ksh saran aku bisa sewa kamar dmna yg murah?ntar kalo aku bener nyampe sana ajakin hunting ya?kan kameranya baru,maen ksini ya http://www.fotografer.net/isi/galeri/lihat.php?id=695040